Slim én duurzaam

PHI Notes slaat een brug tussen fysiek en digitaal!

PHI NOTES IS HET SLIMME & CIRCULAIRE NOTITIEBOEKJE!

Schrijven, corrigeren, digitaliseren en wissen

Een notitieboekje van whiteboard papier, aangevuld met een app voor het inscannen, bewerken en uploaden van jouw notities.

PHI Notes is een volledig circulair product. De notitieboekjes zijn gemaakt van gerecyclede materialen, ecologisch verantwoord, er komen geen toxische stoffen vrij bij de productie én alle materialen kunnen na gebruik weer volledig in onze kringloop worden opgenomen. In samenwerking met ECOR is de PHI Notes Upcycled ontwikkeld. Deze map is samengesteld vanuit gerecyclede houtvezels.

upcycled

WIJ VAN PHI FACTORY

PHI Notes is een product van PHI Factory. PHI Factory helpt organisaties bij het vertalen van strategie naar circulaire ambities, circulair inkopen, circulair aanbieden, trainingen en inspiratiesessies op het gebied van de circulaire economie. PHI verwijst naar de gulden snede of ‘Divina Proportia’ (goddelijke proportie). De gulden snede is een stukje eeuwenoude raadselachtige wiskunde. Het getal geeft een speciale verhouding van lijnstukken aan en wordt afgekort met de Griekse letter φ (spreek uit: ‘Fie’). De gulden snede duikt op allerlei onverwachte plaatsen op, in de natuur en in het menselijk lichaam. Ook zijn er vele verschijningsvormen te vinden in de architectuur.

PHI Notes is een Social Enterprise! De huidige maatschappelijk uitdagingen vragen om een andere economische benadering. Een economie die werkt voor mensen: circulair, armoedevrij en inclusief. Stichting Social Enterprise NLverbindt ondernemers die het anders doen, ondernemers die als doel hebben om maatschappelijke meerwaarde creëren. Meer weten over wat een social enterprise is? Bekijk dan dit filmpje!

PHI Notes is een circulair product waarbij we gebruik maken van gerecyclede materialen en grondstoffen hun waarde behouden. Geen verspilling van grondstoffen, maar ook geen verspilling van talent! Een inclusieve economie vinden wij evenzo belangrijk. Waar we kunnen creëren we werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met PHI Notes maak je gebruik van de intelligentie van de aarde in plaats van deze te verspillen. Hier kun je ons bewonderen.

onze-ambities

Onze ambities

WHY Wij geloven dat organisaties met hun bedrijfsvoering een groot positief effect kunnen hebben op het realiseren van een circulaire en inclusieve economie.

HOW Met onze kennis, ervaring en passie helpen wij deze organisaties hun ambities te realiseren. We willen organisaties in hun kracht zetten, om alle kansen goed te kunnen benutten.

WHAT PHI Factory ondersteunt organisaties bij het vinden van creatieve oplossingen, bij het proces van besluitvorming en bij het realiseren van ambitieuze circulaire doelstellingen.

biblionef

BUY ONE GIVE ONE

Voor elke verkochte PHI Notes gaat er een speciale PHI Notes kidsversie mét pen naar een ontwikkelingsproject.

Wij werken hiervoor samen met Stichting Biblionef Nederland. Via dit netwerk kunnen wij PHI Notes doneren aan scholen in ontwikkelingslanden over de gehele wereld.

inclusieve-economie

INCLUSIEVE ECONOMIE

Met PHI Notes verspillen we geen grondstoffen, maar ook geen talent!

We bevorderen een inclusieve economie door samen te werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We zijn voortdurend opzoek naar nieuwe sociale samenwerkingen en circulaire verbindingen.

gepersonaliseerd

JOUW VERHAAL

Breng via PHI Notes jullie verhaal over aan medewerkers en klanten.

We bieden bedrijven de gelegenheid een gepersonaliseerde PHI Notes te ontwikkelen. Als bedrijf lever je jouw logo of een ontwerp aan dat past bij jouw organisatie. Wij zorgen voor een PHI Notes die past bij jullie verhaal.