Veelgestelde vragen

Corrigeren en hele pagina's gummen
De notities zijn corrigeerbaar met het achtereinde van de speciale pen. Daarnaast kun je met de gum gemakkelijk hele pagina's gummen.

Retourneren?
Ben je niet tevreden over het product, dan kun je tot 14 dagen na ontvangst het product retourneren. Stuur hiervoor een mailtje naar info@phinotes.com om het product aan te melden. Na aanmelding heb je 7 dagen de tijd om het product retour te sturen in de orginele staat en verpakking van PHI Notes. Wanneer het product in goede staat bij ons is aangekomen zullen we het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten crediteren binnen 14 dagen. De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Het adres waar je PHI Notes heen gestuurd kan worden is: Pruimendijk 52, 2989 AJ Ridderkerk.

Navullen pennen
PHI Notes werkt met een speciale pen. Deze is beschikbaar in de kleuren rood, blauw, groen en zwart. Ook kun je de zwarte en blauwe pen navullen met een navulstation. Na enkele minuten is de pen weer klaar voor gebruik. Hij is volledig hervuld na 24 uur. De pen gewoon in het navulstation inbrengen, het is onmogelijk de pennen te overvullen omdat de pen enkel zijn eigen maximum capaciteit kan opnemen.

Notities scannen
Om je notities te kunnen behouden, bewerken en te delen, kan je deze scannen en uploaden naar digitale platforms naar keuze.

Wij hebben goede ervaring met de volgende (gratis) scanapps:
- Evernote Scannable
- Google Drive
- Adobe Scan
- Microsoft Office Lens.

Reuse & Aware
Bij het ontwerpen en produceren van het notitieboekje maken we gebruik van de principes van de circulaire economie en gerecyclede materialen. Graag ontvangen we het boekje retour, na gebruik, zodat we de materialen kunnen hergebruiken en de kringloop kunnen sluiten. Het adres waar je PHI Notes heen gestuurd kan worden is: Pruimendijk 52, 2989 AJ Ridderkerk.

Share the fun
Met PHI Notes zijn we continu op zoek naar manieren om een zo’n groot mogelijke impact te maken. Wat is nou leuker dan bij een aankoop tegelijk een donatie te kunnen doen. Voor elke PHI Notes die je via de website koopt geef je een PHI Notes schrift weg aan een ontwikkelingsproject via Biblionef.